We are using cookies to give You the best experience on our site and we need to tell You about it. Cookies are files stored in Your browser and are used by most websites to help personalise Your web experience. If You "ACCEPT" setting, You are agreeing to our use of cookies. Accept!

Nahrávky Dzurinda (telefonáty z konca 90tych rokov)

in Slovakia

Nahrávky Dzurinda (telefonáty z konca 90tych rokov)

Postby saradsmejem » 18 Feb 2022, 08:45

Info
https://www.cas.sk/clanok/184584/telefonat-miskovsky-dzurinda-6-veci-ktore-na-nahravke-smrdia//
https://www.aktuality.sk/clanok/elbve56 ... inu-swanu/ (Roman Vavrík, kto to je)

Prepis

Prepis nahrávky číslo 1

Dzurinda – Miškovský

DZ: Počúvaj, urobme najprv jednu dohodu my dvaja.
M: Môžme, ale teraz som mal s Vavríkom nepríjemný rozhovor, takže začína to byť ako veľmi zlé.
Dz: Urobme najprv my dvaja jeden zásadný rozhovor, aby sme si dobre rozumeli.
M: Ja môžem byť o 30 minút v Bratislave.
Dz: Počkaj, počkaj, počkaj, počkaj. Teraz ma chvíľku počúvaj. Ty nebudeš neurotik aj ja sa budem snažiť... ti čo najviac pomôcť
M: Miky, ja…
Dz: Lebo, Vlado, ty si mi dal papiere, lebo si ich mal v ruke, ja som urobil to, čo mám v ruke ja. Ja nemôžem robiť zázraky.
M: Ja verím, verím.
Dz: A keď ty budeš, keď ty sa budeš urážať, keď ty mi budeš také hlúpe odkazy posielať, tak ja sa na teba vykašlem. ... Je toto medzi nami jasné.
M: Je, ale, Miky...
Dz: Prosím ťa, sto ľudí tam bolo, ja som musel rozprávať, tak ma druhýkrát neser, keď chceš, aby som ti pomohol, tak ma neser.
M: Dobre.
DZ: Toto aby bolo, toto aby bolo medzi nami jasné. Ja som to neurobil z rozkoše alebo že ťa nemám rád.
M: No nemusíš ma mať rád.
Dz: No, tak už, prosím ťa, druhýkrát si také hlúposti odpusť, lebo už ťa nezavolám, prosím ťa.
M: Dobre no, možno som spravil chybu, ospravedlňujem sa ti, ale pochop aj ty mňa...
Dz: Prestaň byť citlivkou, lebo celý svet sa nekrúti ani okolo mňa, ani okolo teba.
M: Ja viem.
Dz: A ja sa ti úprimne snažím pomôcť, pomôcť, tak ne… do toho, kto sa ti snaží pomôcť, rozumieš.
M: Tak zavolaj v tejto chvíli Kresánkovi, ktorý sa už dve hodiny vadí s Vavríkom. Keď mi chceš pomôcť.
Dz: Neboj sa, ja viem, čo mám robiť, ja viem, čo mám robiť a ubezpečujem ťa, že to, čo môžem, tak aj urobím. ...To sú úplne zbytočné takéto veci.
M: Lebo to, čo som zažil ja včera, to bol pokus o korupciu. Totižto... A ten človek je aj na tvojej kandidátke, ktorej si ty lídrom.
Dz: Vieš čo, prestaň hovoriť hlúposti a nehnevaj ma.
M: Aké hlúposti, keď niekto od teba pýta peniaze za niečo.
Dz: Prestaň hovoriť hlúposti ti hovorím ešte raz.
M: Rozumiem, áno je to odpočúvané... no.
Dz: To toto, kvôli tomu si ma tak zúfalo volal... Urobím, čo sa urobiť dá, a zatiaľ servus, maj sa pekne.
M: No ďak...
Dz: Ahoj, budem ti volať.

Prepis nahrávky číslo 2

Dzurinda – Kresánek

DZ: Počúvam.
K: No Kresánek, Peter pri telefóne.
DZ: Peťo, servus.
K: Ahoj, len veľmi krátko, trošku v inotajoch. Ja som hovoril s tým namosúreným človekom.
DZ: Áno.
K: Vieš.
Dz: Áno, viem.
K: V podstate som mu sľúbil, už som to aj vykonal, ale medzitým on vybehol na nášho mocného kolegu, tuto najbližšieho.
Dz: Viem, viem.
K: A ten nejakú konfrontáciu v tomto vyvoláva, takže skús to nejako zmierniť, veď to on to myslím nemyslel, že ja v tom nevidím problém v tom. No akože vydiera... a tak ďalej bol označený.
Dz: Áno.
K: A že teda on sa vyhráža, že vraj aj tebe a teraz to musíte ísť s Čermákom ísť riešiť. Ja si myslím, že to nie je až také vážne. Ja som urobil veľmi dobrú zmluvu, takú zmluvu ako... so starostom, že si ten percentný podiel akože do 31. októbra zmluvne dohodneme a súhlas som už dal.
Dz: Už si dal, hej?
K: Už som dal súhlas, lenže, samozrejme, ten náš vyplašený, taký by som povedal lokaj, tomu nášmu mocnému, čo tu sedí blízko, najprv ešte ide odniesť na pozretie a zrejme no… v podstate pozri sa zjednodušene, on sa rozčuľoval, že niekto tu má nejaké podmienky a nejak sa nezavďačil, no.
Dz: Áno, rozumiem, dobre.
K: Nič viac nič menej.
Dz: Takže ty si súhlas dal a môžem mu to povedať.
K: No vieš, to čo zatiaľ si to zober ty ako vedomosť svoju... lebo ešte koľko bude náš hromutluk, ešte okolo toho chcieť. Toho chvíľu nechaj, ale aby si ty aspoň vedel, že je to takto v poriadku.
Dz: Dobre, super.
K: Lebo zase tomu človeku, čo mu celý svet ukrivdil, sa mi zdá, že keby si mu to povedal potichu, že už to je, takže on by to vykvakal hneď.
Dz: Uhmm, chápem.
K: To zas on nevyzerá na to, že by v tomto smere bol seriózny a kýval hlavou a prikyvoval a myslel si svoje, nevyzerá na to…
Dz: Áno, áno.
K: Ja som tu s ním mal rozhovor, ktorý bol veľmi ústretový z mojej strany, hneď a dosť som musel… dosť som musel mu ako stále nejakým spôsobom mu pritakávať, že bude všetko fajn, lebo fakt je taký, ako si hovoril, to je ešte slabý výraz, že prichytený.
K: Takže som mu urobil takú bútľavú vŕbu psychologickú, aj som mu to sľúbil, ale medzitým som bol včera aj v Bystrici a už za tých 24 hodín tak znervóznel, že sa na všelikoho obracal, to bolo trošku prehnané z jeho strany, lebo presne toto isté mohol dosiahnuť.
K: Ale teda je to, aby si vedel ty akože, ja síce odchádzam teraz v noci preč na 9 dní, ale je to úplne perfektne úrobené.
Dz: Ale nehovoriť ani tomu, čo bol u teba, áno, nehovoriť mu nič.
K: Nie, nie, nie, že ty o tom vieš nehovor, len ti to chcem povedať, že z toho rozhovoru, čo sme my mali, som si vyhodil dôsledky a je to tak, ako má byť.
Dz: Dobre, dobre, dobre, ale neinformovať nikoho, áno.
K: Zatiaľ nie, však potom uvidíš, podľa mňa nech si to oni vyriešia v klube ináč... toto je tá zvrátenosť, že to nieže akože medzi sebou.
Dz: Áno, ale s Pezinčanom, ani s tým nehovoriť.
K: Prosím.
Dz: Ani s Pezinčanom nehovoriť?
K: No veď to som práve mal. Jaj, s Pezinčanom, ahá, tak to áno.
Dz: To áno...
K: To áno.
Dz: Že trošku ho upokojím.
K: Samozrejme, im áno, ale tiež mu povedz, že veľmi ho zaklínam.
Dz: Pokoj.
K: Že veľmi ho zaklínam, aby, proste, proste, aby bol, aby proste teraz ako netriumfoval, že ha, však už to je.
Dz: Dobre, dobre, dobre, dobre…
K: Len aby on bol kľudný, že teda ja som urobil maximum a že teda akože nič.
Dz: Tak tomu môžem povedať.
K: Áno, Pezinčanovi určite.
Dz: Dobre.
K: Ja som myslel tomu ukrivdenému nie, ten už si to musí zlíznuť doma.. v domácom klube.
K: Ináč, oni tu vždy machrujú predo mnou, ja potom niečo akože urobím kvázi a oni sa nakoniec potľapkajú, to už ja poznám, to je rituál, ktorý tu až štyri roky trvá.
Dz: Dobre, dobre, Peťko dobre.
K: Nie také dramatické, no len aby náhodou proste to tí moji kolegovia to až zneužívali a potom sa nevyhovárali na mňa, to by už nebolo korektné. Ja som odišiel, ale zabezpečil som to úplne stopercentne.
Dz: Dobre, super, tak si oddýchni.
K: Ďakujem ti, všetko dobré aj tebe, vydrž ešte...

Prepis nahrávky číslo 3

Dzurinda - Miškovský (podľa Fica)

Dz: No, len jednu vetu ti chcem povedať, že by to malo byť v poriadku.
M: Dobre, no nemám žiadnu informáciu zatiaľ, ako to prebieha.
Dz: Tak odporúčam ti, aby si v pokoji čakal, ale v pokoji čakal a v pokoji to potom aj zobral na vedomie. Ale takú mám informáciu päť minút starú. Z úst ktoré, ktoré boli oprávnené.
M: Dobre.
Dz: Čau, čau.
M: No počkaj, jednu vetu, ak môžem.
Dz: Ale menej hlúpo ako poobede.
M: Ale Miky, nebuď pán boh, ktorí posudzuje každého.
Dz: No tak hovor.
M: No, cez telefón sa ťažko hovorí.
Dz: No, tak radšej nehovor.
M: Keď budeš mať trošičku čas, tak sa za tebou zastavím a mnohé veci si možno povieme a v mnohých veciach ti môžem ešte pomôcť. Takže..
Dz: No hlavne, hlavne tak jak si poobede.
M: To bolo doobeda.
Dz: Či doobeda, dobre, povedal som ti, už musím utekať.
M: Dobre, ďakujem ti ešte raz.
Dz: Čau.
M: Ahoj.

Sťahuj / Download
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!
saradsmejem
Brut
Brut

Status: Offline
Liked in: 50 posts
Images: 90
Online: 1053d 7h 3m 4s
Blog: View Blog (2)
Slavic name: Brutislav
Gangster nickname: Lovejoy Blood
Gaming Nickname: KROTKY_AKO_SELMA (as_gentle_as_a_beast)
Public Profile: http://saradsmejem.sk
About Me: Zodpovedný vedúci / Responsible manager

Return to na Slovensku