by saradsmejem » 08 Sep 2024, 13:01
alternatívne médiá zdroje informácií, ktoré sa špecializujú na odhaľovanie skrytej alternatívnej pravdy; ich redaktori sú experti na všetko; žijú zo vzduchu, lebo ich články nie sú spoplatňované, aby si ich mohol prečítať každý občan pozri tiež:
prauda džender neurčité pomenovanie témy, ktorej bližšie nerozumiem, ale môj tradične hodnotovo orientovaný vzor či vodca mi opakuje, že to zmení sexuálnu orientáciu detí pozri tiež:
tradičné hodnoty fašista liberálny progresívec, ktorý je proti mojim homofóbnym, xenofóbnym a proruským názorom pozri tiež:
mám právo na názor hoax fiktívny príbeh, odohrávajúci sa v roku 2028 pozri tiež:
odborník,
Gedra,
sebareflexia kultúra súbor duchovných, materiálnych, intelektuálnych a emociálnych prejavoch ľudí schválených ministerkou a štátnym tajomníkom ministerstva kultúry pozri tiež:
nemás, nenakreslíš liberálny opak tradičného, zvrhlý pozri tiež:
tradičné hodnoty,
koniec sveta mier kolaborácia s vojnovým režimom RuZZka pozri tiež:
podržtaška mimovládky tajné organizácie, ktoré vznikli v zahraničí za účelom destabilizácie sociálne-demokratickej a národnej politickej scény na Slovensku pozri tiež:
petrošekel národniar občan hrdý na jedinú vec, ktorú vo svojom živote dosiahol, a to, že sa narodil na Slovensku pozri tiež:
dezolé odborník kamarát,spolužiak alebo rodinný príslušník vládnuceho politika, alebo oligarchu, pre ktorého politik pracuje, dosadený na riadiacu pozíciu platenú z peňazí daňových poplatníkov pozri tiež:
bábkové divadlo pochod za rodinu organizované stretnutie občanov s tradične tradičnými hodnotami pozri tiež:
trucpodnik,
džender politika na všetky štyri svetové strany podlizovanie sa Východu a využívanie výhod a peňazí od západu pozri tiež:
birmovaný komunista presstitút novinár, ktorý sa nepchá politikom do zadnice, ale kladie nepríjemné otázky na ich činy a mravy pozri tiež:
mejnstrím progresívny ohrozujúci konzervatívne myslenie pozri tiež:
stredovek sebareflexia -
(Slovo sa v slovníku nenachádza, archaizmus. V minulosti znamenalo uvažovanie zamerané na pochopenie vlastných činov.)
sloboda slova právo verklikovať lži politikov, konšpiračné teórie a nenávistné postoje na sociálnych sieťach bez zodpovednosti a bez dôkazov pozri tiež:
prauda šport 1.
forma aktivity alebo zručnosti, ktorej cieľom je točiť a prať peniaze 2.
príležitosť kritizovať, analyzovať, syntetizovať, taktizovať a odborne sa vyjadrovať pre všetkých pozri tiež:
gaučový komentátor tajné sprisahanie činnosť zahraničných a mimozemských entít s cieľom zničiť život obyčajnému občanovi, ktorý toto sprisahanie zvyčajne odhalí počas rannej toalety, a ktorý kôli odhaľovaniu sprisahaní nemá čas chodiť do práce pozri tiež:
Dunning,
Kruger tradičná rodina spolunažívanie muža a ženy (v manželstve alebo aj nie, s deťmi alebo aj bez detí), hlavne aby to neboli gayovia a lesby a aby nemohli uzavrieť manželstvo a vychovávať deti pozri tiež:
tradičné hodnoty tradičné hodnoty nenávisť voči tomu, čo mi inkvizícia prikázala nenávidieť pozri tiež:
národné prikázania životné prostredie
súbor prírodných prvkov, ktoré tarabám, kufám, hulinám a ich kamarátom umožňuje uspokojiť si svoje potreby na úrovni materiálnej a osobnostnej (ego) pozri tiež:
kazisvet nebezpečný
Aktívne sa venujem Brutu, psychadelickej poézii a próze, sci-fi, hororovej, dobrodružnej a fantasy tvorbe, preto akékoľvek príspevky tu zverejnené, môžu byť ich priamou súčasťou. Každé slovo alebo veta, balansuje medzi úplnou pravdou a čírou fikciou, ktorá nemusí mať s realitou nič spoločné. Nikoho nenabádam na zlé, škaredé či brutálne, ani nenabádam k porušovaniu platnej legislatívy štátu či porušovaniu pravidiel BRUT.me a v prípade, že dôjde k nesprávnemu pochopeniu mojich príspevkov alebo zámernej dezinformácii založenej na ich podklade, nenesiem za dané konanie žiadnu zodpovednosť a iba sa na ňom smejem!